OSMANİYE / MERKEZ - Ülkü İlkokulu

Nis

OKulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, müzikli gösteriler, halk oyunları gösterileri, yarışmalar ve final gösterisinde tüm okul, öğrenciler ve velilerle erik dalı oyunu büyük beğeni topladı.

Ock

Karkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertaç Enerji Verimliliği Haftasında, enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji hakkında öğrencilerimze bilgi vererek söyleşi yaptı.

Ock

Ülkü İlkokulu Satrançta Yine Zirvede!

Ara

Bu yıl ikincisi düzenlenen Osmaniye Okuyor Projesi etkinlikleri kapsamında Şair-Yazar Bestami Yazgan okulumuzda söyleşi yaparak öğrencilerimizin sorularını cevapladı, kitaplarını imzaladı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı açılış töreni Dr. Vali Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Haz

Valimiz Dr.Erdinç YILMAZ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileyen Valimiz Erdinç YILMAZ 'Eğitimde ne kadar başarılı olursak geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır.' diye konuştu. Bu kıymetli ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimiz Erdinç YILMAZ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz 06 Şubat depreminde öğretmenlerimizin göstermiş olduğu özverilerden dolayı teşekkürlerini iletti. Bizlerde bu değerli ziyaretinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun."

Nis

Tüm çocukların gözlerinden ışıltı, yüreklerinden heyecan hiç eksilmesin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda,  Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü sebebiyle öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Çanakkale Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Programı düzenlendi.

Ock

Okulumuz velilerine yönelik rehber öğretmenimiz Ferhat BIÇI tarafından güvenli internet semineri verildi.

Ock

Ülkü İlkokulu olarak, Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili 'eSafety Bronze Label' (Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almaya hak kazandık. Okul Müdürümüz Ali ŞAHİN'e ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine rehber öğretmenimiz Ferhat BIÇI tarafından siber zorbalık ve çocuk koruma programları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Okulumuz öğrencilerine sınıf öğretmenimiz Bircan Sevda tarafından güvenli internet eğitimi verilmiştir.