OSMANİYE / MERKEZ - Ülkü İlkokulu

e-Safety ve eTwinning Konulu Kurul Toplantımızı Yaptık

Okulumuzun eTwinning Okulu daveti alması üzerine okul müdürümüz Ali ŞAHİN tarafından Zoom uygulaması üzerinden bir kurul toplantısı düzenlendi. Toplantıya bütün öğretmenlerimiz katılırken, toplantıda çocuklarımızın internetin zararlı içeriklerinden korunması için okul politikası oluşturulmasının faydalı olacağı belirtildi. Bunun üzerine idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin katkısıyla "e-güvenlik okul politikası ve kuralları" oluşturuldu. Ayrıca:

1.     Güvenli internet kullanımı ile uyarı levhaların okulun muhtelif yerlerine asılması ve sürekli olarak kalmasına,

2.     Okul sınırları ierisinde izinsiz fotoğraf/video çekilmemesi konusunda hassas davranılmasına,

3.     eTwinning faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasına,

4.     Güvenli internet günü kapsamında çeşitli etkinliklerin yapılmasına,

5.     Veli ve öğrenci bilgilendirilmelerinin yapılmasına,

6.     e-Güvenlik konularına derslerde yer verilmesine,

7.     eSafety etiketi konusunda çalışmaların devam etmesine, etiket alınması için gerekli gayretin gösterilmesine KARAR VERİLDİ.

17-01-2023

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 17.01.2023 17:18 - Görüntülenme: 134