OSMANİYE / MERKEZ - Ülkü İlkokulu

Ülkü İlkokulu

CUMHURİYET MAHALLESİ GEBELİ CADDESİ NO55 MERKEZ /OSMANİYE
Vizyon
BİZ, Ülkü İlkokulu olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, teknolojinin getirdiği tüm imkanların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza milli ve manevi değerlere saygılı, mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak, Öğrencilerimizi orta okula hazırlamak, İÇİN VARIZ.
Misyon
ÜLKÜ İlkokulu; Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ HER YIL KATILDIĞI ÇEŞİTLİ SOSYAL VE SPORTİF YARIŞMALARDA ÇEŞİTLİ DERECELER ELDE ETMEKTEDİR.
13.10-18.00
Çınarlı Kahve Civarından şehir içi araçları çalışmaktadır.
OSMANİYE /MERKEZ
MERKEZDE